Pieczony Kurczak Z Guawy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego kurczaka z guawy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 354 kalorie, 16G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka sosu sojowego, Dżem z guawy, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Brie z Guawą, Szynka pieczona z glazurą z guawy, oraz Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz dżem z guawy, sok z cytryny, sos sojowy, ziele angielskie, sól i pieprz w rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż dżem się rozpuści i mieszaninę wymieszać.
Wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą; wymieszać z mieszanką guawy. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Umieścić kurczaka w dużym worku zip-top; wlać 1/4 szklanki sosu na kurczaka, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub przez noc.
Umieść kurczaka na dużej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut; odcedzić płyn.
Resztę sosu polać kurczakiem.
Piec 15 minut lub do złotego koloru.