Pieczony Kalafior Fettuccine

Pieczony Kalafior Fettuccine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego kalafiora Fettuccine. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, fettuccine, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Kalafior Fettuccine Alfredo, Krewetki i warzywa fasola Mung & Edamame Fettuccine z kalafiorem alfredo, oraz Fettuccine Z Pieczoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć pierwsze 4 składniki; skropić 2 łyżeczkami oliwy z oliwek. Rzucaj. Ułóż mieszaninę na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 40 minut lub aż kalafior będzie miękki i złoty, mieszając dwa razy. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MakaronyMakarony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać pancetta na patelni, i gotować przez 5 minut lub aż chrupiące, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć naleśnik; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
7
Dodać pozostałe 2 1/2 łyżeczki oleju do kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj 1/2 Puchar zastrzeżone gotowania płynu do kapieli na patelni; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować 30 sekund lub do zemulgowania, stale mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
9
Dodaj skórkę, sok, tymianek i czosnek na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SokSok
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać makaron; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać kalafior i pancetta; wrzucić. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
SerSer
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn