Pieczony Indyk Z Brązowym Cukrem I Musztardową Glazurą

Pieczony Indyk Z Brązowym Cukrem I Musztardową Glazurą
Pieczony indyk z brązowym cukrem i musztardową polewą jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 88g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 885 kalorii. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pikantną brązową musztardę, grubą sól i mielony pieprz, sos kukurydziany pecan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Łosoś z musztardą i brązowym cukrem, Łosoś z musztardą i brązowym cukrem, oraz Easy Brown Sugar - Musztardowa Glazura dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia43
Magazyn