Pieczony Dorsz Supreme

Pieczony Dorsz Supreme
Need a pescatariańskie danie główne? Pieczony dorsz Supreme może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka grochu, parmezan, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baked Egg Supreme Sandwich, Pieczony Szpinak Supreme, oraz Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Supreme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wino, wodę, czosnek, cebulę, estragon, pietruszkę, sok z cytryny do garnka doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień dodać filety z dorsza i dusić do miękkości około 7-10 Min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane KrewetkiPółtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dorsza wyjąć z patelni, włożyć do miski i odstawić. Odcedzić płyn do rondla i powrócić do ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj bulion i sherry zamieszaj, w szklance połącz mąkę kukurydzianą z odrobiną wody, dodaj do patelni i mieszaj, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać zarówno kremy, estragon i pietruszka wymieszać. Następnie dodajemy parmezan i mieszamy do rozpuszczenia, dodajemy pół szklanki na raz i mieszamy po każdym dodaniu aż ser się rozpuści, dodajemy pieprz do smaku, usuwamy z heat.In duża miska umieścić dorsz, groszek i krewetki wlać sos i mieszać delikatnie połączyć jak nie chcesz dorsz łuszczenie się do małych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
GruyereGruyere
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść mieszaninę w pojedynczych naczyniach do serwowania lub dużym naczyniu zapiekankowym z piekarnikiem. Na wierzch posypać tartą bułką z masłem i posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Piec w piekarniku przez 20-25 minut lub do uzyskania złotego koloru w temperaturze 180C-190C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać samodzielnie lub z sałatką.Na wizytę fotograficzną http://the-best-recipes.blogspot.com/

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonybułka tarta z masłembułka tarta z masłem11 funt cukinii,1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku4filetyfilety z dorsza (przepis jest dla 4 osób, jeśli robię więcej robię 1 szt dorsza na osobę w zależności od wielkości jeśli t)filety z dorsza (przepis jest dla 4 osób, jeśli robię więcej robię 1 szt dorsza na osobę w zależności od wielkości jeśli t)2(może być lub przeglądać)kukurydzakukurydza3(zima)podwójny krempodwójny krem2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino11 funt cukinii,stado rybstado ryb2(zima)natka pietruszki, grubo posiekananatka pietruszki, grubo posiekana11 funt cukinii,świeży estragon, posiekanyświeży estragon, posiekany2ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser gruyereser gruyere3(zima)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2006 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasny kremjasny krem1małecebula posiekanacebula posiekana2(zima)parmezanparmezan3(zima)parmezan na wierzchparmezan na wierzch2(może być lub przeglądać)rosół z kurczaka lub bulion warzywny (lub więcej w razie potrzeby)rosół z kurczaka lub bulion warzywny (lub więcej w razie potrzeby)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3 słoiki (po 4 uncje każdy) pokrojone w kostkę pimientos, odsączone3 słoiki (po 4 uncje każdy) pokrojone w kostkę pimientos, odsączone4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek2(zima)wino sherrywino sherry220Orzechy dowolne (posiekane)gotowane krewetki, obrane (dowolne krewetki sałatkowe lub średnie)gotowane krewetki, obrane (dowolne krewetki sałatkowe lub średnie)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonykolba, napinana z patelnikolba, napinana z patelni11 funt cukinii,świeży groszek łuskany lub rozmrożony, mrożony groszek organicznyświeży groszek łuskany lub rozmrożony, mrożony groszek organiczny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn