Pieczony Brie z pieczonym czosnkiem
Pieczony Brie z pieczonym czosnkiem to lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,86 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bagietki Chlebowej, oliwy z oliwek, rozmarynu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 46%. Podobne przepisy to Pieczone Brie Bites z oliwkami i pieczonym czosnkiem i chrupiącymi narzędziami kuchennymi, Pieczony czosnek i Brie Crostini, oraz Pieczony Czosnek I Zupa Brie.
Instrukcje
Usuń papierową skórkę zewnętrzną z czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj ząbków).
Posmaruj olejem 1-1 / 2 łyżeczki; posyp rozmarynem. Zawiń w wytrzymałą folię.
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do zmiękczenia.
W międzyczasie odetnij górną czwartą część bochenka chleba; ostrożnie wydrążyć wystarczająco dużo DNA chleba, aby ser pasował. Kostka usunięto chleb; odstawić.
Schłodzić czosnek przez 10-15 minut. Zmniejsz temperaturę do 375°. Wyciśnij zmiękczony czosnek do miski i rozgnieć widelcem; rozprowadzić na serze. Wymień wierzch chleba;posmaruj chleb pozostałym olejem. Zawiń w wytrzymałą folię.
Piec przez 45-50 minut lub do stopienia sera.
Podawać z opiekaną bagietką, winogronami i zarezerwowanymi kostkami chleba.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.