Pieczone Udka Z Pieczarkami
Pieczone udka z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 744 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, udka z kurczaka, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Pieczarkowe Nadziewane Udka Z Kurczaka, Grzybowo-Tymiankowe Risotto Z Udami Kurczaka, oraz Rozmaryn grillowane udka z kurczaka i sos z dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać zupę do średniej miski. Napełnij pustą puszkę mlekiem i dodaj do miski wraz z pietruszką i cebulą w proszku.
Umieść bułkę tartą w płytkim naczyniu lub misce; zanurz uda kurczaka w mieszaninie zupy, a następnie w okruchach i umieść powlekane kawałki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Skropić roztopionym masłem i piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak będzie ładnie rumiany i ugotowany (soki są jasne), około 45 minut.
W międzyczasie, umieścić pozostałą mieszaninę zupy w małym rondelku i ubić w skrobi kukurydzianej. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez minutę lub dwie, aż sos zgęstnieje. Użyj tego jako sos, gdy kurczak jest gotowy.