Pieczone Pomidory Nadziewane Tuńczykiem
Pieczone pomidory z tuńczykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka zielonej cebuli, tuńczyka, liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Muszle Wypełnione Tuńczykiem, Omlety nadziewane serem z pomidorami i szalotkami, oraz Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.