Pieczone pierogi z jabłkiem, rodzynkami i brązowym cukrem
Pieczone jabłko, rodzynki i brązowy cukier pierogi może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 579 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zakupione Kruche Ciastka, brązowy cukier, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pierogi Jabłkowe Z Sosem Rumowym Z Brązowego Cukru, Pieczone Jabłko Masło Brązowy Cukier Skrzydełka, oraz Brązowy Cukier Szkliwione Jabłko Cynamon Pieczone Pączki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. za pomocą melona baller, jabłka rdzeń, pozostawiając DNA nienaruszone.
Umieść w szklanym naczyniu na ciasto, rozstaw od siebie. Mikrofalówka odsłonięta przy 50% mocy do miękkości, około 10 minut. Przechowywać w lodówce 5 minut do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
W międzyczasie wymieszaj brązowy cukier i cynamon w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść 3 łyżki cukru cynamonowego do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Cynamonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać rodzynki i 3 łyżki ciężkiej śmietany i mieszać na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozwałkuj każde ciastko na powierzchni mąki do cienkiej 8-calowej okrągłej; lekko posmaruj jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Jabłka układamy na środku każdej rundy; jabłka napełniamy mieszanką rodzynek, lekko przepełniając. Pociągnij 4 boki ciasta do góry jabłka (z pozycji 3, 6, 9 i 12) i skręć w środku, tworząc kształt łodygi jabłka. Za pomocą opuszków palców, naciśnij szwy szczelnie do uszczelnienia.