Pieczone Penne z cielęciną
Pieczone Penne z cielęciną może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Pieczone Ziti ze szpinakiem i cielęciną, Pieczone Penne, oraz Pieczone Penne.
Instrukcje
Gotować cielęcinę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić w durszlaku; odstawić.
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania, i umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę; smażyć 10 protokół.
Dodać 1 łyżeczkę soli i dalej 6 składników( 1 łyżeczka soli przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Powrót cielęciny na patelni; dusić dodatkowe 10 minut. Odstawić mieszankę cielęcą na bok.
Margarynę roztopić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę, stale mieszając trzepaczką do wymieszania. Stopniowo dodawać mleko, stale mieszając. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Umieścić substytut jajka w średniej misce; ubić z dużą prędkością miksera, aż podwoi objętość. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do substytutu jajka, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Mieszaninę cielęciny i makaron połączyć w dużej misce, dobrze wymieszać. Mieszaninę cielęcą podzielić równomiernie pomiędzy 2 (11 x 7 cali) naczynia do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Polać sosem równomiernie każdą potrawę z mieszanki cielęcej (pokręcić widelcem w kilku miejscach, aby sos spływał na dno potrawy).
Połączyć ser i 1/4 łyżeczki cynamonu; dobrze wymieszać i równomiernie posypać każdą potrawę mieszanką cielęcą. Przykryć i piec w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.