Pieczone Kury Kornwalijskie
Pieczone kury kornwalijskie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1174 kalorii, 98g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, gałązki tymianku, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone kury kornwalijskie z warzywami, Pieczone Kury Po Korniszońsku, oraz Pieczone Kury Po Korniszońsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso.
Połączyć sól i pieprz; wcierać pod luźną skórę. Włożyć 2 gałązki tymianku i 2 połówki czosnku pod rozluźnioną skórę każdej kury. Podnieś końcówki skrzydeł w górę i na plecach; tuck pod kury.
Umieść kury, boki piersi do góry, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 180, polewając od czasu do czasu winem.
Odstawić na 5 minut. Wyrzucić skórę.