Pieczone Kury Kornwalijskie

Pieczone Kury Kornwalijskie
Pieczone kury kornwalijskie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1174 kalorii, 98g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, gałązki tymianku, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone kury kornwalijskie z warzywami, Pieczone Kury Po Korniszońsku, oraz Pieczone Kury Po Korniszońsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Połączyć sól i pieprz; wcierać pod luźną skórę. Włożyć 2 gałązki tymianku i 2 połówki czosnku pod rozluźnioną skórę każdej kury. Podnieś końcówki skrzydeł w górę i na plecach; tuck pod kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Umieść kury, boki piersi do góry, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Polej kury białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
7
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 180, polewając od czasu do czasu winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Odstawić na 5 minut. Wyrzucić skórę.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Magazyn