Pieczone Kury Kornwalijskie

Pieczone Kury Kornwalijskie
Pieczone kury kornwalijskie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1174 kalorii, 98g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, gałązki tymianku, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone kury kornwalijskie z warzywami, Pieczone Kury Po Korniszońsku, oraz Pieczone Kury Po Korniszońsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Połączyć sól i pieprz; wcierać pod luźną skórę. Włożyć 2 gałązki tymianku i 2 połówki czosnku pod rozluźnioną skórę każdej kury. Podnieś końcówki skrzydeł w górę i na plecach; tuck pod kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Umieść kury, boki piersi do góry, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Polej kury białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
7
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 180, polewając od czasu do czasu winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Odstawić na 5 minut. Wyrzucić skórę.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Magazyn