Pieczone Krewetki Kokosowe
Pieczone krewetki kokosowe to pescatarian przepis z 31 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz mąkę złota, sól, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pieczone Krewetki Kokosowe, Pieczone Krewetki Kokosowe, oraz Pieczone Krewetki Kokosowe.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj konfitury morelowe, 1 łyżkę soku z limonki i musztardę. Gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż przetwory się stopią. Przechowywać w lodówce podczas robienia krewetek.
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Rozgrzej piekarnik do 218°. stojak natryskowy w patelni brojlerów z natryskiem do gotowania.
W płytkiej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, sól i czerwony pieprz. W innej płytkiej misce ubij jajko i 1 łyżkę soku z limonki. W trzeciej płytkiej misce umieścić kokos.
Płaszcz każdą krewetkę z mieszanki mąki, a następnie zanurzyć każdą stronę do mieszaniny jaj i płaszcz dobrze z kokosem.
Umieścić na stojaku w patelni brojlerów.
Piec 7 do 8 minut lub aż krewetki są różowe i firmy i powłoki zaczyna się brązowy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.