Pieczone Hawajskie kanapki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Mieszanka szwajcarskiego sera, cukru, musztardy miodowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 2578 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Pieczone Hawajskie Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla, Hawaiian Ham and Cheese Sandwiches (aka Tailgate Sandwiches), oraz Kanapki Z Szynką Hawajską.
Instrukcje
1
Umieść stojak w dolnej połowie piekarnika i rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż dolne połówki Hawajskich bułek na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hawajska Bułka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Umieść pół plastra szynki, ser szwajcarski, wędzonego indyka i ser provolone na każdym dnie rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Umieść górne połówki na każdym dnie, aby kanapki.
5
Roztopić masło w rondlu na małym ogniu i wymieszać z cukrem, suszone płatki cebuli, mak, i musztarda miodu, aż mieszanina jest płynnie połączone, kremowy, a cukier rozpuszcza się, o 2 protokół; pędzla na wierzchy każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Płatki Cebuli
Musztarda MIODOWA
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Piecz kanapki na podgrzanym piekarniku dolnym stojaku, aż blaty będą złocisto-brązowe, a nadzienia gorące, około 15 minut.