Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem z estragonu cytrynowego

Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem z estragonu cytrynowego
Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem cytrynowo-estragonowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, buraków, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone buraki z winegretem balsamicznym i kozim serem, Sałatka z mandarynkami i serem kozim z estragonem Vinaigrette, oraz Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. Wytrzyj buraki 2 łyżkami oliwy z oliwek i zawiń osobno w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Miejsce na grillu na średnim ogniu i niech gotować przez 1 godzinę lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć z folii i lekko ostudzić. Obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Wymieszać oliwę z oliwek, sok z cytryny i estragon, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Rukolę ułożyć na półmisku, na wierzch polać burakami i kozim serem i skropić cytrynowym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
VinaigretteVinaigrette
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
6
Posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn