Pieczone brzoskwinie z Amaretti i kakao

Pieczone brzoskwinie z Amaretti i kakao
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone brzoskwinie z Amaretti i Cocoan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ciasteczka amaretti, brzoskwinie, Wino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brzoskwinie Nadziewane Amaretti, Amaretti-Nadziewane Brzoskwinie, oraz Czekolada-Brzoskwinie Amaretti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić 8 połówek brzoskwini w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Brzoskwinie przeciąć na pół małym nożem i usunąć pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Odetnij skórkę w paski.
4
Umieść połówki brzoskwini w naczyniu do pieczenia, jak zakończyć obieranie ich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Użyj ballera melonowego, aby wyrwać część środkowej miąższu z każdej brzoskwini, uważając, aby nie perforować krawędzi, aby zrobić małe pojemniki na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
6
Umieścić miąższ brzoskwini na desce do krojenia i drobno posiekać; przenieść go do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj okruchy cookie, żółtko jaja i proszek kakaowy i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8
Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść w piekarniku stojak.Podziel nadzienie między połówki brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wlać wino do naczynia wokół brzoskwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Piec 30 do 35 minut lub aż cienka skórka tworzy się na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Ostudzić do temperatury pokojowej lub przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
12
Podawać z bitą śmietaną, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
13
Reprinted with permission from Delicious Memories by Anna Boiardi and Stephanie Lyness, copy; 2011 Stewart, Tabori & Chang
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn