Pieczone brzoskwinie z Amaretti i kakao

Pieczone brzoskwinie z Amaretti i kakao
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone brzoskwinie z Amaretti i Cocoan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ciasteczka amaretti, brzoskwinie, Wino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brzoskwinie Nadziewane Amaretti, Amaretti-Nadziewane Brzoskwinie, oraz Czekolada-Brzoskwinie Amaretti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić 8 połówek brzoskwini w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Brzoskwinie przeciąć na pół małym nożem i usunąć pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Odetnij skórkę w paski.
4
Umieść połówki brzoskwini w naczyniu do pieczenia, jak zakończyć obieranie ich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Użyj ballera melonowego, aby wyrwać część środkowej miąższu z każdej brzoskwini, uważając, aby nie perforować krawędzi, aby zrobić małe pojemniki na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
6
Umieścić miąższ brzoskwini na desce do krojenia i drobno posiekać; przenieść go do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj okruchy cookie, żółtko jaja i proszek kakaowy i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
8
Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść w piekarniku stojak.Podziel nadzienie między połówki brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Wlać wino do naczynia wokół brzoskwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Piec 30 do 35 minut lub aż cienka skórka tworzy się na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Ostudzić do temperatury pokojowej lub przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
12
Podawać z bitą śmietaną, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
13
Reprinted with permission from Delicious Memories by Anna Boiardi and Stephanie Lyness, copy; 2011 Stewart, Tabori & Chang
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn