Pieczone brzoskwinie z Amaretti i kakao
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone brzoskwinie z Amaretti i Cocoan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ciasteczka amaretti, brzoskwinie, Wino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brzoskwinie Nadziewane Amaretti, Amaretti-Nadziewane Brzoskwinie, oraz Czekolada-Brzoskwinie Amaretti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić 8 połówek brzoskwini w jednej warstwie.
Brzoskwinie przeciąć na pół małym nożem i usunąć pestki.
Umieść połówki brzoskwini w naczyniu do pieczenia, jak zakończyć obieranie ich.
Użyj ballera melonowego, aby wyrwać część środkowej miąższu z każdej brzoskwini, uważając, aby nie perforować krawędzi, aby zrobić małe pojemniki na nadzienie.
Umieścić miąższ brzoskwini na desce do krojenia i drobno posiekać; przenieść go do małej miski.
Dodaj okruchy cookie, żółtko jaja i proszek kakaowy i wymieszaj, aby połączyć.
Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść w piekarniku stojak.Podziel nadzienie między połówki brzoskwini.
Wlać wino do naczynia wokół brzoskwiń.
Piec 30 do 35 minut lub aż cienka skórka tworzy się na nadzieniu.
Ostudzić do temperatury pokojowej lub przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Podawać z bitą śmietaną, jeśli chcesz.
Reprinted with permission from Delicious Memories by Anna Boiardi and Stephanie Lyness, copy; 2011 Stewart, Tabori & Chang