Pieczone Brie z pieczarkami i migdałami
Need a bezglutenowa, pierwotna, wegetariańska i דל פחמימות,zna przystawka? Zapiekane Brie z pieczarkami i migdałami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 26 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka czosnku, ser brie klin, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone Brie W Filo Z Dżemem I Migdałami, Pieczone Brie z miodem i pokrojonymi migdałami, oraz Pieczone Brie z różową galaretką szampańską, czerwonymi winogronami i migdałami Marconan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać w czosnku i migdałów, ogrzewanie, aż migdały są lekko rumiane. Wymieszać grzyby i gotować do miękkości, o 5 protokół. Przykryć brandy i posypać estragonem.
Umieścić Brie w małym naczyniu do pieczenia.
Wlać mieszaninę grzybów i brandy na Brie.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 minut, lub do bąbelków.