Pieczona wieprzowina z pieprzem w sosie z patelni Wermutowej

Pieczona wieprzowina z pieprzem z sosem Wermutowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, wermut, różowy pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z pieprzem w sosie z patelni Wermutowej, Pieczony Schab W Sosie Z Zielonego Pieprzu, oraz Schab pieczony z hiszpańską cebulą i wermutem.
Instrukcje
Zmiel 1/4 szklanki różowego pieprzu z czarnym pieprzem i nasionami kopru włoskiego w młynku, następnie wymieszaj z czosnkiem, olejem i 1 łyżką soli.
Pat wieprzowina sucha i użyć noża do parowania, aby około 16 (1-cal-głębokie) szczeliny na całej pieczeń. Nadziewamy wszystko z wyjątkiem 1 łyżki pasty czosnkowo-pieprzowej, a następnie pocieramy pozostałą łyżkę na całej pieczeni. Umieścić w małym (13-przez 9-cala) Ognioodporne patelni i marynować, schłodzone, 8 do 24 godzin.
Odstawić wieprzowinę w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Pieczona wieprzowina, tłusta strona do góry, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka mięsa rejestruje 66°, 1 1/2 do 2 godzin.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 30 minut.
Tymczasem z patelni wylać wszystko, ale około 1 łyżki tłuszczu.
Dodaj wermut do patelni i gotować, skrobanie się brązowe kawałki, 2 protokół. Wymieszać w bulionie, wszelkie soki mięsne z deski do krojenia, a pozostałe 2 łyżki różowego pieprzu i gotować, aż zmniejszy się do około 1 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Zagnieść razem masło i mąkę, następnie ubić do sosu i gotować, ubijając stale, aż tylko lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Podawać wieprzowinę z sosem.