Pieczona wieprzowina z pieprzem w sosie z patelni Wermutowej

Pieczona wieprzowina z pieprzem w sosie z patelni Wermutowej
Pieczona wieprzowina z pieprzem z sosem Wermutowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, wermut, różowy pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z pieprzem w sosie z patelni Wermutowej, Pieczony Schab W Sosie Z Zielonego Pieprzu, oraz Schab pieczony z hiszpańską cebulą i wermutem.

Instrukcje

1
Zmiel 1/4 szklanki różowego pieprzu z czarnym pieprzem i nasionami kopru włoskiego w młynku, następnie wymieszaj z czosnkiem, olejem i 1 łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Pat wieprzowina sucha i użyć noża do parowania, aby około 16 (1-cal-głębokie) szczeliny na całej pieczeń. Nadziewamy wszystko z wyjątkiem 1 łyżki pasty czosnkowo-pieprzowej, a następnie pocieramy pozostałą łyżkę na całej pieczeni. Umieścić w małym (13-przez 9-cala) Ognioodporne patelni i marynować, schłodzone, 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Odstawić wieprzowinę w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Pieczona wieprzowina, tłusta strona do góry, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka mięsa rejestruje 66°, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Tymczasem z patelni wylać wszystko, ale około 1 łyżki tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Dodaj wermut do patelni i gotować, skrobanie się brązowe kawałki, 2 protokół. Wymieszać w bulionie, wszelkie soki mięsne z deski do krojenia, a pozostałe 2 łyżki różowego pieprzu i gotować, aż zmniejszy się do około 1 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
WermutWermut
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Zagnieść razem masło i mąkę, następnie ubić do sosu i gotować, ubijając stale, aż tylko lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Podawać wieprzowinę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn