Pieczona wieprzowina z cytrusową melasą Au Jus to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 794 kalorie, 102g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 5,78 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, sok pomarańczowy, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Cytrusowa Pieczeń Wieprzowa, Cytrusowo-Ziołowa Pieczeń Wieprzowa, oraz Schab pieczony z kwaśnym sosem cytrusowym dla podobnych receptur.
Rozgrzać pozostały olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodać szalotki i gotować do miękkości. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej i dodać. Gotować, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, stale mieszając. Wymieszać pomarańcze i podgrzać.