Pieczona Tilapia Z Tajskim Sosem Kokosowo-Curry

Pieczona Tilapia Z Tajskim Sosem Kokosowo-Curry
Pieczona Tilapia z tajskim sosem kokosowo-Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.54 za porcję. 193 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz limonkę, zieloną cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Wiele osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia Z Tajskim Kokosowym Sosem Curry, Pieczona Tilapia z tajskim sosem kokosowo-Curry, oraz Tilapia Po Tajsku Z Rosołem Kokosowo-Curry.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn