Pieczona Tilapia parmezan i awokado

Pieczona Tilapia parmezan i awokado
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczone Tilapia parmezan i awokado może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, nasiona selera, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia Parmezan, Tilapia Pieczona Z Parmezanem, oraz Parmezan-Tilapia Pieczona.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn