Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwią Skórka z chleba kukurydzianego

Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwią Skórka z chleba kukurydzianego
Przepis pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwią kukurydzianą jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. To danie główne ma 201 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, masło, polędwiczki wieprzowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego, Pieczona Polędwica Wieprzowa Z Winogronami I Szałwią, oraz Klon-Szałwia Pieczona Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wieprzowinę osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy wieprzowina, obracając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść do naoliwionej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Dodaj masło do patelni i gotować czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z okruchami, szałwią, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Rozłóż musztardę na wieprzowinie i pokrój połowę przyprawionych okruchów na musztardę, a następnie posyp pozostałymi przyprawionymi okruchami. Piec w środku piekarnika, aż natychmiastowy odczyt termometr wstawiony po przekątnej 2 cali do rejestrów mięsa 68°, 20 do 25 minut. (Sprawdź po 15 minutach, czy okruchy są zbyt ciemne; jeśli są, namiot luźno z folią.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do deski do krojenia, następnie namiot luźno folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem (temperatura wzrośnie do 160 ° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn