Pieczona czerwona papryka, cukinia i zupa pomidorowa z Fusilli
Pieczona czerwona papryka, cukinia i zupa pomidorowa z Fusilli może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, ząbki czosnku, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu przez 3 minuty.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 2 protokół. Wymieszać z cukinią; gotować przez 5 minut.
Dodaj bulion, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z czarnym pieprzem, pomidory, i papryka; gotować 7 protokół. Wymieszać z makaronem i pietruszką. Chochle do misek; posypać serem.