Pieczona cielęcina z pancettą i korniszonami
Jeśli u pacjenta występuje około 45 minut do spędzenia w kuchni pieczona cielęcina z Pancettanem i Kornichonami może być spektakularnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 306 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ciężką śmietanę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Pancettą, Roladki cielęce z pancettą, oraz Młode ziemniaki z korniszonami i śmietaną.
Instrukcje
Umieścić pasek pancetta w igle spiżarni i włożyć go głęboko w pieczeń cielęcą, po ziarna mięsa. Powtórz z pozostałymi paskami pancetty, a następnie kornichonami; rozłożyć je równomiernie. Ułóż cielęcinę na półmisku i natrzyj sokiem z cytryny.
Niech marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut, fastrygowanie pieczeń kilka razy.
W ciężkim rondlu lub zapiekance wystarczająco dużej, aby trzymać cielęcinę ciasno, roztopić masło w oleju na dużym ogniu. Gdy piana opadnie, dodać cielęcinę i brąz dobrze ze wszystkich stron. Cielęcinę przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy śmietanę i gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować delikatnie przez około 1 1/2 godziny, lub do bardzo miękki. W miarę gotowania cielęcinę obrócić kilka razy i dodać 2-3 łyżki wody do garnka, jeśli soki do gotowania odparują.
Pozostawić cielęcinę na 5 minut, następnie wyrzeźbić pieczeń i ułożyć na półmisku. Gotuj soki na patelni, jeśli to konieczne, aby skoncentrować smak.