Pieczona cielęcina z pancettą i korniszonami

Pieczona cielęcina z pancettą i korniszonami
Jeśli u pacjenta występuje około 45 minut do spędzenia w kuchni pieczona cielęcina z Pancettanem i Kornichonami może być spektakularnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 306 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ciężką śmietanę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Pancettą, Roladki cielęce z pancettą, oraz Młode ziemniaki z korniszonami i śmietaną.

Instrukcje

1
Umieścić pasek pancetta w igle spiżarni i włożyć go głęboko w pieczeń cielęcą, po ziarna mięsa. Powtórz z pozostałymi paskami pancetty, a następnie kornichonami; rozłożyć je równomiernie. Ułóż cielęcinę na półmisku i natrzyj sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
KorniszonyKorniszony
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Niech marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut, fastrygowanie pieczeń kilka razy.
3
W ciężkim rondlu lub zapiekance wystarczająco dużej, aby trzymać cielęcinę ciasno, roztopić masło w oleju na dużym ogniu. Gdy piana opadnie, dodać cielęcinę i brąz dobrze ze wszystkich stron. Cielęcinę przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy śmietanę i gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować delikatnie przez około 1 1/2 godziny, lub do bardzo miękki. W miarę gotowania cielęcinę obrócić kilka razy i dodać 2-3 łyżki wody do garnka, jeśli soki do gotowania odparują.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Pozostawić cielęcinę na 5 minut, następnie wyrzeźbić pieczeń i ułożyć na półmisku. Gotuj soki na patelni, jeśli to konieczne, aby skoncentrować smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Podawać z cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn