Pieczeń wołowa z sosem Bourbon Mushroom

Pieczeń wołowa z sosem Bourbon Mushroom
Pieczeń wołowa z sosem Bourbon Mushroom wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka popękanego pieprzu, bulion wołowy, Gruboziarnisty popękany pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pieczeń wołowa z sosem Grzybowo-Brandy, Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym, oraz Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Pieczarkowym Madeira dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj olej do saute patelni. Doprawić mięso ze wszystkich stron solą i pieprzem. Podsmaż mięso ze wszystkich stron, około 2 do 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść mięso na tacy z blachy ze stojakiem. Pieczone mięso przez 30 do 40 minut. Crank piekarnik do 450 stopni F. i pieczenia przez dodatkowe 15 do 20 minut, aż formy skórki i mięso jest ładnie kolorowe. Po zakończeniu pozostawić do odpoczynku przed krojeniem. W małej misce rezerwy soku do Bourbon Mushroom Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W dużym rondlu na średnim ogniu dodaj 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodać czosnek, grzyby i cebulę i gotować przez 4 do 5 minut, aż ładnie
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodaj mąkę i dobrze wymieszaj, aby utworzyć pasty zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn