Pieczeń wołowa z sosem Bourbon Mushroom

Pieczeń wołowa z sosem Bourbon Mushroom
Pieczeń wołowa z sosem Bourbon Mushroom wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka popękanego pieprzu, bulion wołowy, Gruboziarnisty popękany pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pieczeń wołowa z sosem Grzybowo-Brandy, Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym, oraz Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Pieczarkowym Madeira dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj olej do saute patelni. Doprawić mięso ze wszystkich stron solą i pieprzem. Podsmaż mięso ze wszystkich stron, około 2 do 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść mięso na tacy z blachy ze stojakiem. Pieczone mięso przez 30 do 40 minut. Crank piekarnik do 450 stopni F. i pieczenia przez dodatkowe 15 do 20 minut, aż formy skórki i mięso jest ładnie kolorowe. Po zakończeniu pozostawić do odpoczynku przed krojeniem. W małej misce rezerwy soku do Bourbon Mushroom Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W dużym rondlu na średnim ogniu dodaj 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać czosnek, grzyby i cebulę i gotować przez 4 do 5 minut, aż ładnie
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj mąkę i dobrze wymieszaj, aby utworzyć pasty zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn