Pieczeń Wieprzowa Pieprzona
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Peppered pieczeń wieprzowa spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, mąka, beztłuszczowy krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Z Żeberek Pieprzowych, Peppered Roast Beef Salad, oraz Pieczone Pieprzowe Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z pieczeni.
Połącz 1 1/4 łyżeczki pokruszonego pieprzu i soli; przetrzyj powierzchnię pieczeni.
Płaszcz patelni nonstick sprayu do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Dodać pieczeń, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Przenieść pieczeń do 4-quart kuchenka elektryczna powolne.
Dodaj wodę do patelni; doprowadzić do wrzenia. Deglaze patelni przez skrobanie cząstek, które przylegają do dna.
Wlać mieszaninę wody na pieczeń. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu 3 godziny lub aż pieczeń będzie miękka.
Wyjąć pieczeń z kuchenki; odstawić i ogrzać.
Do małego rondla wlać soki z kuchenki; odtłuścić tłuszcz z soków. Doprowadzić soki do wrzenia.
Połączyć śmietanę i mąkę; dodać do rondla, ciągle mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszaj pozostałe 1/4 łyżeczki pokruszonego pieprzu.
SOS podawać z pieczeniem.