Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami

Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami
Pieczeń wieprzowa nadziewana grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 40g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, liści szałwii, borowików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń z kasztanem i dzikimi grzybami nadziewana, Boczek musztarda pieczeń wieprzowa z nadziewanymi grzybami, oraz Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w małej misce, umieścić suszone borowiki. Grzyby przykryć gorącą wodą; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Tymczasem pokroić pieczeń wieprzową poziomo do 1/2 cala z jednej długiej strony bez cięcia przez całą drogę (wieprzowina otworzy się jak książka); odstawić. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
MasłoMasło
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę; gotować i mieszać o 1 minutę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Borowiki dobrze odcedzić; posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Dodać borowiki i grzyby portabella do masła na patelni; gotować około 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie. Wymieszać z farszem okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Łyżka mieszanki grzybowej do otworu w wieprzowinie; zamknąć wieprzowinę nad farszem i zabezpieczyć sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
WieprzowinaWieprzowina
7
Na płytkiej patelni umieścić nadziewaną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Posmarować olejem, posypać solą i pieprzem. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
9
Pieczemy od 45 do 55 minut lub aż termometr wskaże 66°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
10
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć folią i odstawić 10 minut, aż termometr odczyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
11
Usuń sznurki z wieprzowiny przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
12
Dekoruj szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn