Buraki Marynowane Surowe
Surowe marynowane buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 53 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Jeśli masz cukier, Tajskie chile, złote buraki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Buraki Marynowane, oraz Buraki Marynowane.
Instrukcje
Szorowanie, przycinanie i obieranie buraków. Pokroić cienko i przenieść do słoika. Podziel Thai chile na pół. Przynieś chile, ocet ryżowy, cukier, liść laurowy i ziarna pieprzu do wrzenia w małym rondlu.
Wlać gorącą mieszaninę na buraki. Zamknąć słoik i przechowywać w lodówce. Buraki będą przechowywać przez 1 miesiąc.