Pieczeń Po Węgiersku

Pieczeń Po Węgiersku
Przepis Węgierska pieczeń jest gotowa w około 3 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na $4.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 653 kalorie, 66g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, olej roślinny, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Po Węgiersku, Pieczeń Wołowa Po Węgiersku, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn