Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem

Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem
Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 1613 kalorii. Na $10.3 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, grubej bułki tartej z chleba, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Szpinakiem, Pieczony Łosoś Faszerowany Szpinakiem, oraz Pieczony kurczak faszerowany szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek impulsowy kilka razy wkomponowany Robot kuchenny grubo posiekać. Scrapeinto dużej patelni; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż bekon jest brązowyprzetarty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
Przenieś papierowy talerz wyłożony ręcznikiem do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Pouroff i rezerwa 2 łyżki kapieli z boczku doinne użycie. Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać seler, szalotka, i czosnek; przykryć andcook, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są miękkie, o 5 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2-3 minuty dłużej. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SzpinakSzpinak
SelerSeler
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wymieszaj bułkę tartą, szalotki, szałwię,tymianek i gałkę muszkatołową do mieszanki farszu. Całość doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Przykryć plasticwrap i przechowywać w lodówce. Wymieszać z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Zielona CebulaZielona Cebula
FarszFarsz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TymianekTymianek
JajkoJajko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
6
Spreadstuffing na obrębionej blasze do pieczenia; przykryć folią i chłodziarko-zamrażalnik farsz jest twardy, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Odstawić mięso w temperaturze pokojowejza 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
2
Ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika iwygrzać do 232°. Ustaw stojak w kształcie litery V wewnątrzduża patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść pieczeń na powierzchni roboczej z kośćmi stojącymi prosto. Używając noża, pociąć wzdłuż kości tak tylko1 " mięsa jest przymocowane u podstawy kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Odciągnij Kości od mięsa, aby utworzyć kieszeń o szerokości 3"-4"u góry. Lekko zapakuj do kieszeni. Zaczynając od jednego końca, zawiąż sznurek kuchenny poziomo wokół kości, aby utrzymać je na miejscu i zabezpieczyć je. Zawiąż pieczeń pionowo międzykażda kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
5
Pieczeń (w tym Kości) obficie przyprawić solą i pieprzem, natrzeć olejem i posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TymianekTymianek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Ułożyć pieczeń, kości skierowane do góry, w przygotowanej patelni; owijać końcówki w folię, aby zapobiec poparzeniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Pieczeń wołowa przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 ° F i kontynuuj pieczenie przez około 3 godziny-zaczynając od badania środka pieczenia w ciągu 2 godzin-aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części pieczenia rejestry 43°–115 ° F dla rzadkich i120–125 ° F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
8
Przenieść pieczeń na deskę do rzeźbienia; namiot luźno z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Pozostaw na co najmniej 20 minut i do 1 godziny.
10
Zdejmij sznurek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
1
Pokrój między żebraaby zrobić 5 dużych steków z kością do beshared.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
KościKości
2
Carving opcja 2: łyżka farszu do miski do serwowania. Odetnij żebrowanie przez przecięcie przez pasek mięsa u podstawy kości. Pokrój między kościami i przenieś żebra na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BazaBaza
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieścić mięso na powierzchni roboczej; pokroić w grube plastry 1/4"-1/2".
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Przełożyć plastry na talerz z żeberkami i podawać z małymi łyżeczkami z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Magazyn