Pieczarkowo-Szalotkowe Quiche

Pieczarkowo-Szalotkowe Quiche
Pieczarkowo-Szalotkowy Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz mąkę uniwersalną, szalotki, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pieczarkowo-szalotkowe Quiche, karmelizowana szalotka + pieczarkowy quiche, oraz Cremini pieczarki, boczek i szalotka Crustless Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i cukier mieszamy w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodaj masło; za pomocą włączania / wyłączania, przetwarzaj, aż powstanie gruba Mączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Ubij 1 jajko i 1 łyżeczkę zimnej wody w małej misce; dodaj do mieszanki mąki. Korzystając z zakrętów on / off, przetwarzaj tylko do momentu utworzenia wilgotnych grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieść na powierzchnię roboczą i zagniatać delikatnie, aż ciasto się połączy, około 4 obroty. Forma w piłkę; spłaszczyć do dysku. Owinąć w plastik i schłodzić 1 godzinę. Czy ciasto z wyprzedzeniem można zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Masło 9 1/2-calowy Okrągły karbowany patelnia z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
6
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Przenieść ciasto na patelnię, naciskając na dole iw górę strony patelni; trim nadmiar ciasta. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło duży kwadrat folii i naciśnij, masło stronie w dół, na skorupie. Napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Zdjąć folię i ciężarki. Za pomocą widelca przebić dno skorupy na całej powierzchni (około 10 razy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec na złoty kolor, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Posmaruj lekko białkiem jajka. Super. Do ahead można piec 6 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
13
Odstawić w temperaturze pokojowej.
1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szalotki; smażyć do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać grzyby, posypać solą i pieprzem. Zwiększyć ciepło do wysokiej i smażyć, aż ciecz zostanie wchłonięta i grzyby są miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
4
Posypać 2 1/2 łyżeczki tymianku i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
5
Przenieść mieszaninę do płyty. Całkowicie schłodzić grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść ostudzoną skórkę na patelni na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
8
Posypać pozostałymi 2 1/2 łyżeczkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
9
W razie potrzeby odcedzić grzyby. Grzyby rozsypać na tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TymianekTymianek
10
Ubij śmietanę, jajka, sól i pieprz w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KremKrem
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Mieszankę jajeczną zalać grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
JajkoJajko
12
Posypać zieloną cebulą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
13
Piecz quiche, aż krem jest ustawiony, o 25 protokół. Chłodne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn