Pieczarkowe ciasto z szynką i serem
Pieczarkowe ciasto z szynką i serem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.)
Na średniej patelni, podsmażyć grzyby i cebulę w 3 1/2 łyżki masła, aż tylko miękka, o 5 protokół. Wymieszać z bułką tartą, parmezanem, solą i pieprzem.
Masło dno i boki 10 inch deep dish pie pan z pozostałym masłem. Naciśnij mieszankę grzybową na patelnię równomiernie na dole i bokach.
Posypać pieczarki rozdrobnionym serem.
W blenderze ubić razem serek śmietankowy, jajka i sos paprykowy, aż do dobrego włączenia. Wymieszać z szynką pokrojoną w kostkę.
Wlać na rozdrobniony ser i piec 30 minut lub aż ustaw w centrum.
Dekoruj świeżą posiekaną natką pietruszki.