Pieczarki Nadziewane gorgonzolą i orzechami laskowymi
Pieczarki Nadziewane gorgonzolą i orzechami laskowymi wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Ten przepis służy 35. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jeśli masz pod ręką sól, ser gorgonzola, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczarki Nadziewane gorgonzolą i orzechami laskowymi, Grillowane i faszerowane pieczarki Portobello z gorgonzolą, oraz Burgery wołowe Nadziewane gorgonzolą z Podsmażonymi grzybami i karmelizowaną marmoladą z czerwonej cebuli.
Instrukcje
Usunąć łodygi z czapek grzybowych; czapki rezerwowe. Drobno posiekać tyle łodyg, aby zmierzyć około 1/2 szklanki. Odrzuć Pozostałe łodygi.
Wymieszać posiekane łodygi grzybów i pozostałe składniki w małej misce, aż dobrze wymieszane. Łyżka do czapek grzybowych, lekko oplatając.
Umieść w nieczystej galaretce Roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Piec 15 do 20 minut lub do całkowitego ogrzania.