Pieczarki faszerowane z Pecorino i ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych grzybów z Pecorino i ziołami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 28 i kosztuje 21 centów za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, pecorino romano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj Letnia sałatka z dyni z ziołami i Pecorino Fresco, Orzo z Pecorino i pieczarkami, oraz Zielona sałatka z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wymieszać bułkę tartą, Pecorino Romano, czosnek, pietruszka, mięta, sól i pieprz, do smaku, i 2 łyżki oliwy z oliwek w średniej misce do mieszania.
Skropić ciężką dużą blachę do pieczenia z około 1 łyżką oliwy z oliwek, do pokrycia. Łyżka nadzienie do zagłębień grzybowych i ułóż na blasze do pieczenia, Wnęka do góry.
Pozostałą oliwę przemyć nadzieniem w każdym grzybku.
Piec, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie rozgrzeje się i złoci się na wierzchu, około 25 minut.