Pieczarki faszerowane z Pecorino i ziołami

Pieczarki faszerowane z Pecorino i ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych grzybów z Pecorino i ziołami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 28 i kosztuje 21 centów za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, pecorino romano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj Letnia sałatka z dyni z ziołami i Pecorino Fresco, Orzo z Pecorino i pieczarkami, oraz Zielona sałatka z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać bułkę tartą, Pecorino Romano, czosnek, pietruszka, mięta, sól i pieprz, do smaku, i 2 łyżki oliwy z oliwek w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Skropić ciężką dużą blachę do pieczenia z około 1 łyżką oliwy z oliwek, do pokrycia. Łyżka nadzienie do zagłębień grzybowych i ułóż na blasze do pieczenia, Wnęka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Pozostałą oliwę przemyć nadzieniem w każdym grzybku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Piec, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie rozgrzeje się i złoci się na wierzchu, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia3
Magazyn