Pieczarki Faszerowane
Nadziewane pieczarki mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 6G białka, oraz 10g tłuszczu. Przepis ten służy 6. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ząbek czosnku, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; odstawić czapki. Mince łodygi. Na patelni na średnim ogniu podsmażyć łodygi, cebulę i czosnek na maśle, aż będą miękkie.
Zdjąć z ognia i wymieszać z pozostałymi składnikami. Mocno nasmarować grzybami; umieścić na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do miękkości.