Czteroserwowy makaron z indyka trwa około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 729 kalorii, 39g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 153 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, skondensowany krem z zupy grzybowej, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Makaron Z Indykiem I Szpinakiem Piec, Makaron Z Indykiem I Szpinakiem Piec, oraz Turcja Enchilada Makaron Piec.
Instrukcje
1
Gotuj penne zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Penne
2
Odcedzić; odstawić.
3
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj czosnek; gotuj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Dodaj zupę, serek śmietankowy, śmietanę i mleko; gotuj i mieszaj, aż serek się rozpuści. Dodaj grzyby, sery i przyprawy; gotuj tylko do rozpuszczenia serów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Grzyby
Przyprawy
Krem
Mleko
Zupa
6
Dodaj indyka i penne; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Penne
7
Przenieść do natłuszczonego 2-1 / 2 qt. naczynie do pieczenia. W małej misce połącz składniki polewy; posyp mieszankę makaronu. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 25 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do uzyskania szampanu i złotego koloru.