Piec Cebulowy

Piec Cebulowy
Piec cebulowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,19 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, skondensowany krem z rosołu, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Piec Cebulowy, Piec Cebulowy, oraz Francuski Piec Cebulowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na małej patelni roztopić masło i dodać cebulę. Gotować 10 do 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć cebulę z patelni (pozostawić masło na patelni) i umieścić na patelni 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zupę połączyć z mlekiem, aby zalać cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MlekoMleko
ZupaZupa
5
Posypać serem. Pokroić chleb o grubości około 1 1/2 cala i zanurzyć obie strony w maśle. Ułóż na wierzchu sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
ChlebChleb
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Piec przez 30 minut lub aż chleb będzie złoty kolor i tasty!
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn