Picadillo Paella Z Kurczaka
Picadillo Chicken Paellan jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 43g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka papryki, rosół z kurczaka, groszek valley i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Picadillo Paella Z Kurczaka, Chicken Picadillo, oraz Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem).
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W naczyniu do pieczenia wymieszaj ryż, kiełbasę, rodzynki, pomidory, bulion i kurkumę. Ułóż udka i udka z kurczaka na wierzchu; naciśnij na mieszankę ryżową.
Kurczaka posypać sezonowaną solą i papryką.
Przykryć folią; piec 30 minut. Odkryć; piec około 30 minut dłużej lub do momentu wchłonięcia płynu i sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (180°F). Wymieszać z groszkiem.