Picadillo
Picadillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 654 kalorie, 30g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, oliwki, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, oraz Picadillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni ze stali nierdzewnej gotuj mieloną wołowinę, aż nie będzie już różowa.
Dodać cebulę, papryka, i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie zmiękać, o 3 protokół.
Wymieszać z piwem, pomidorami, pastą pomidorową, kminkiem, kolendrą, solą, czarnym pieprzem i sosem Tabasco i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 15 minut.
Tymczasem na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Dodać ziemniaki, rodzynki i oliwki do mieszanki mięsa. Gotować, przykryte, aż ziemniaki są po prostu gotowe, o 10 minut dłużej.
Wino zalecenie: Północne Rhne czerwone potrzebują solidne folie kulinarne, a ten wytrzymały picadillo jest do tego zadania. Poszukaj St-Joseph lub Crozes-Hermitage--lub, jeśli chcesz splurge, Pustelnia lub Cte RT. Jeśli nie, piwo będzie dobre.