Philly Cheese Steak Egg Rolls
Philly Cheese Steak Egg Rolls może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz olej canolan, oliwa z oliwek, rostbef, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Philly Cheese Steak Egg Rolls, Philly Cheese Steak Egg Rolls, oraz Philly Cheese Steak Egg Rolls.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej olej do 350 stopni F w średnim rondlu. Napełnij wystarczającą ilością oleju, aby sajgonki nie spoczywały na dnie patelni.
Wymieszać jajko i mleko razem, w małej misce, do mycia jaj.
W średnim saute patelni na średnim ogniu dodać oliwę z oliwek, cebula, i papryka. Pocić warzywa, aż lekko zmiękną, około 2 minut.
Dodać pieczeń wołową i saute aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół więcej.
Dodać ser i dokładnie wymieszać, aż ser zacznie się topić.
Usunąć z ciepła, odcedzić na drobnym sitku siatkowym, aby usunąć nadmiar wilgoci i ostudzić.
Podzielić schłodzoną mieszaninę na 8 równych części.
Umieścić mieszaninę w środku każdej skórki rolki jaj. Wchodzisz w rogach bocznych i rolki, krawędzie uszczelniające z mycia jaj. Sajgonki zanurzamy w oleju i smażymy, upewniając się, że nie dotykają boków ani dna patelni. Smażyć partiami, aby uniknąć nadmiernego tłoczenia. aż do złotego brązu.
Sajgonki wyjąć na papierowe ręczniki, aby zmyć nadmiar oleju.
Sajgonki kroimy na półmisku, układamy na półmisku i podajemy na gorąco