PHILADELPHIA Vanilla Bean Mousse Cheesecake
Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz wafle waniliowe, fasolę waniliową, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Waniliowy Mus Z Białej Czekolady Sernik, Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, oraz PHILADELPHIAn INDULGENCE Chocolate Mousse Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Połącz okruchy opłatka i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Pokonaj 3 pkg. serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru i 1 łyżeczka. ekstrakt waniliowy w dużej misce z mikserem do wymieszania. Użyj ostrego noża, aby delikatnie podzielić strąk fasoli wanilii wzdłuż na pół; zeskrobać nasiona na ciasto sernikowe.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 50 do 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; całkowicie ostudzić na patelni.
Beat pozostały serek, cukier i ekstrakt waniliowy z mikserem w dużej misce do wymieszania.
Ubij w chłodnym bacie; rozłóż na serniku. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Zdjąć Brzeg patelni przed podaniem sernika.