Pestki Dyni Cynasweet
Cinnasweet pestki dyni może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 211 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1424 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, margarynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodki dyniowy Hummus z Pumpkin Pie prażone pestki dyni, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Ciepła sałatka z dyni z Polentanem i kandyzowanymi pestkami dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połączyć pestki dyni, margaryna, brązowy cukier, cynamon, i sól w misce; wymieszać do pokrycia nasion.
Rozłóż nasiona w jednej warstwie na patelni z galaretką o wymiarach 10x15 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut; wymieszać i wrócić do piekarnika przez 15 minut więcej; wyjąć z piekarnika i posypać 2 łyżki cukru na nasionach; wymieszać do pokrycia. Powrót do piekarnika i piec kolejne 15 minut przed wyjęciem ponownie posypać pozostałym cukrem i mieszając.
Piec kolejne 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Resztki nasion przechowuj w szczelnym pojemniku.