Pergamin Halibut z ryżem kokosowo-migdałowym

Pergamin Halibut z ryżem kokosowo-migdałowym
Pergaminowe paczki halibuta z ryżem kokosowo-migdałowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 443 kalorie, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 7,36 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, ryż basmati, pastę curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Paczki Azjatyckiego Halibuta I Brązowego Ryżu, Azjatycki Halibut I Brązowy Ryż Opakowania Przepis, oraz Halibut w pergaminie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce ubijamy pastę curry, stopniowo dodając mleko kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Pasta CurryPasta Curry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść 1/2 Puchar sos do innej miski; odstawić Miski na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Migdały tostować w małym rondlu na średnim ogniu, aż złoty, 3 protokół. Wymieszać z ryżem, zarezerwowane 1/2 szklanki sosu, 1/2 szklanki wody, kokos, i 1/2 łyżeczki. sól. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, aż ryż będzie miękki, 16 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
KokosKokos
SOSSOS
TostyTosty
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Sezon halibuta z pozostałą 1/4 łyżeczki. sól i pieprz, podczas gdy ryż gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
PieprzPieprz
RyżRyż
SólSól
6
Wytnij 4 kawałki pergaminu, każdy 12 przez 14 w. Ułożyć filet na środku każdego z nich, następnie ułożyć szparagi i groszek na wierzchu (niektóre mogą się zwijać). Dla każdego opakowania, przynieść 2 przeciwległe strony pergaminu się na składniki i złożyć kilka razy do uszczelnienia. Przynieś inne strony i złożyć do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrochGroch
RolkaRolka
7
Umieścić opakowania, złożone boki do góry, na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczyste (poke ostrym nożem, aby sprawdzić), 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Kuchenka mikrofalowa pozostałe 1/4 szklanki sosu do ogrzania. Podziel ryż na 4 talerze i uzupełnij każdą rybą i warzywami z opakowania, odrzucając dodatkowy płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
RybyRyby
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
10
SOS skropić potrawami i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SOSSOS
11
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
12
* Znajdź w sklepie spożywczym " Asian-foods aisle.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn