Peppered Pork Pitas with Garlic Spread
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 25g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka kotletów schabowych, grubo zmielony pieprz, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Peppered Pork Pitas, Peppered Tombstone Spread, oraz Sałatka grecka z fasolą Pitas.
Instrukcje
W małej misce wymieszać majonez, mleko i czosnek; odstawić.
W średniej misce wymieszać wieprzowinę, olej i pieprz.
Ciepła 12-calowa patelnia na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na patelni 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina jest lekko rumiane i nie różowy w centrum. Wymieszać paprykę; podgrzać do ogrzania.
Ciepło pita składa się zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Lekko rozprowadzić po jednej stronie każdego fałdu pita z mieszaniną czosnku. Mieszanka wieprzowa łyżka nad każdym; złożyć.