Przepis Peppered Chicken-and-Shrimp Jambalayan jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz mielony, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak i krewetki Jambalaya, Kurczak, krewetki i szynka Jambalaya, oraz Kurczak i krewetki Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj kurczaka, kielbasa, cebula, i papryka; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Warzywa
Kielbasa
Cały Kurczak
Cebula
3
Dodaj ryż; smażyć 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
4
Dodaj tymianek, czarny pieprz, i czerwony pieprz; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Papryka Czerwona
Tymianek
5
Dodać wodę, bulion i pomidory; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Bulion
Woda
6
Dodaj krewetki i ostry sos; przykryć i gotować 5 minut lub do krewetki są zrobione.