Penne Rigate Arrabiata
Penne Rigate Arrabiata może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 307 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka pieprzu, liści bazylii, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Penne Arrabiata, Wyjazd-Dom Penne Rigate z brokułami, oraz Penne Rigate z brukselką i gorgonzolą.
Instrukcje
Rozgrzać duży głęboki rondel na średnim ogniu.
Dodać pomidory, olej, sól, i pieprz płatki na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do bardzo gęstej (około 20 minut), ubijając często, aby zapobiec przyklejeniu.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Makaron przełożyć do misek; top z sosem pomidorowym, parmezanem i bazylią.