Pilaf Ryżowy Migdałowy
Pilaw z ryżu migdałowego wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 79 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól, ryż mahatma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pilaf Ryżowy Migdałowy, Pilaf Ryżowy Migdałowy, oraz Pilaf Ryżowy Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem i gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż złoty.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut. Ryż puszysty widelcem.
Wymieszaj migdały i pozostałe składniki.