Penne in Country Ragù

Penne in Country Ragù
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Penne w Country Ragù. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne z soczewicą Ragu, Duszone Jagnięce Ragu Z Penne, oraz Penne Z Jagnięcym Ragù I Miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj kiełbasę, czosnek, i pokruszony czerwony pieprz; smażyć do brązowego, rozbijając widelcem, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
3
Dodaj marchew, cebula, i seler; smażyć, aż zacznie brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
4
Wymieszać z pomidorami. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
5
Dodaj 1 szklankę bulionu i wina; gotuj na wolnym ogniu, aż płyn lekko się zmniejszy, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WinoWino
6
Dodać bazylii; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą bardzo miękkie, dodając więcej bulionu o 1/4 garści, jeśli płyn odparuje zbyt szybko i mieszając od czasu do czasu, o 40 protokół. Gotować na wolnym ogniu, aż ragù zgęstnieje do pożądanej konsystencji, często mieszając, o 10 minut dłużej. Doprawić lekko solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Przed użyciem przewiń na średnim ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
BazyliaBazylia
BulionBulion
7
Gotować makaron w dużym garnku z wrzącej osolonej wody do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Wymieszać w ragu, 1/2 szklanki sera i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Dodać płyn do gotowania przez 1/4 garści do zwilżenia, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
11
Podziel makaron między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
12
Podawać, przekazując osobno 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn