Peklowana wołowina, Kapusta, Ziemniaki i marchew
Peklowana wołowina, Kapusta, Ziemniaki i marchew może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, ziemniaki, mostek z peklowaną wołowiną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowany mostek wołowy, ziemniaki, kapusta i marchewka na dzień św. Patryka, Peklowana wołowina ze spiralną marchewką i kapustą, oraz Duszona Wołowina peklowana z czerwonymi ziemniakami i marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku umieść peklowaną wołowinę, tłuszcz do góry i Zawartość opakowania przypraw; przykryj wodą i zagotuj na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 godziny i 45 minut lub do przetargu widłowego.
Odtłuścić i usunąć tłuszcz z powierzchni.
Dodać czerwone ziemniaki i marchewki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Dodać kapustę i dusić 15 więcej minut lub aż warzywa będą miękkie.