Pecan Chocolate Chip Pie
Pecan Chocolate Chip Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Aby skorupa: w średniej misce połączyć mąkę i sól. Dobrze wymieszać, następnie pokroić w masło, aż mieszanina będzie wielkości małego groszku.
Dodaj wodę z lodem i wymieszaj, aż ciasto uformuje kulkę.
Pozostawić ciasto w lodówce na 20 minut, a następnie rozwałkować i dopasować do 9-calowego talerza ciasta. Odstawić.
Aby nadzienie: w średniej misce wymieszać jajka i cukier.
Dodać syrop kukurydziany i roztopione masło lub margarynę.
Wymieszać, aż wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Rozłóż kawałki czekolady i orzechów pekan na dnie skorupy ciasta.
Wlać masę jajeczną na warstwę czekolady i orzechów pekan.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut.
Podawać na ciepło lub chłodno z odrobiną bitej śmietany i w razie potrzeby posypać kawałkami czekolady.