Peanut Butter Rocky Road Brownies
Peanut Butter Rocky Road Brownies wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 290 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. mieszanka mleka, kremowe masło orzechowe, marshmallow crème, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Peanut Butter Rocky Road Brownies, Rocky Road-Cukierki Z Masłem Orzechowym, oraz Rocky Road Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania.
Zrób brownies zgodnie z zaleceniami na pudełku dla cakelike brownies, na patelnię 13x9 cali. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, beat marshmallow creme, masło orzechowe i mleko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe.
Rozłożone na schłodzonych ciasteczkach.
Posypać cukierkami i orzeszkami ziemnymi.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i olej odkryte na wysokie 30 do 60 sekund, mieszając raz, aż do stopienia.
Mżawka nad ciasteczkami. Przechowywać w lodówce około 15 minut lub aż czekolada jest ustawiona. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.