Peanut Butter 'n' Jelly Scones

Peanut Butter 'n' Jelly Scones
Bułeczki z masłem orzechowym i galaretką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 180 i kosztuje 4 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, galaretka truskawkowa, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bułeczki z masłem orzechowym i galaretką, Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], oraz Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym. Pulsuj krótko, aż do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować do grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodaj masło orzechowe i krótko pulsuj, aby równomiernie się rozproszyć. Uważaj, aby nie przesadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
4
Ciasto przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W razie potrzeby dodać kromki czekolady. Zrób dobrze w środku i dodaj 1/2 szklanki plus 1 łyżka. śmietana i wanilia. Wymieszać widelcem do momentu zwilżenia suchych składników. Wyrobić ciasto w misce 2 lub 3 razy, aby włączyć suche składniki w dnie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Upuść kopce ciasta za pomocą miary 1/3 szklanki na blasze wyłożonej pergaminem. Gładkie blaty, a bułeczki z pozostałym kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
KremKrem
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Posypać cukrem turbinado. Zrób Głębokie wgłębienie w środku każdej bułeczki za pomocą kciuka lub tylnej części małej łyżki; wypełnij każdą ze skąpych łyżek galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
GalaretkaGalaretka
8
Piec w 425 przez 18 do 20 minut lub aż bułeczki są lekko rumiane wokół krawędzi. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje180
Ocena Zdrowia0
Magazyn